Sabrina Spinnoy

Sabrina start haar improvisatiecarrière in het Duits. In Wiesbaden (Duitsland) volgt ze van 2013 tot 2016 een cursus bij “Für Garderobe keine Haftung”. Ze speelt ook een Crimi-spel met dit gezelschap. Daarnaast speelt ze ook bij het gezelschap Wackerscnuppen. Ze doet mee aan verschillende festivals in Duitsland : Würzburg, Köln, München. In 2016 komt ze naar België en ook daar volgt ze cursussen bij Swaajp, Improbubble en Improvelious. Ze heeft bij L’improviste gespeeld en sinds 2018 maakt ze deel uit van de vaste groep spelers van ImpRoyal. Ze is ook improvisatie coach, bij Ekseeko, een gezelschap van mensen met een beperking.

Spectacles

Marie & Jef

Kom kijken en verander de levens van Marie en Jef !

Marie en Jef. Dat is iedereen en niemand tegelijk. Twee aparte, onbekende, lege personages die het publiek naar hartenlust mag opvullen, kleuren, karakter geven. In de loop van de voorstelling krijgen ze meer ziel. Een verleden en een toekomst, om dan pas in de laatste scène echt samen te (...)

Archives spectacles

W zkt d vindt

ImpRoyal vindt wat niet gezocht wordt.

De spelers laten zich inspireren door zoekertjes uit lokale kranten of het wereldwijde web. Een sympathieke single op zoek naar een roommate ? Een huis te koop met 9 slaapkamers ? Bijlessen nodig in het Spaans ? Een tweedehands bubbelbad ? Improyal koppelt graag vraag en aanbod en vindt soms (...)